Balans 2013-2018

   

Gaëlle Cordier-De Planter


Verpleegkundige intensieve zorgen en spoedeisende medische hulp / Jeugdleider LHC


Ik ben een gelukkige mama van twee jongens en woon al 28 jaar samen. Ik houd van LinKeBeek, het is de gemeente die ik in mijn hart draag. Ik woonde er in mijn kindertijd en kon er mijn kinderen vredig zien opgroeien. Ik ben verpleegster op intensieve zorgen en ben een geëngageerde en plichtsbewuste vrouw.

Samen met ons team “ensemble LinKeBeek samen” streef ik ernaar dat de bewoners elkaar zouden kennen en elkaar vaker zouden ontmoeten, dat iedereen solidair zou zijn, dat de jongeren zouden bijdragen tot een verbetering van het leven van de ouderen en dat iedereen zich zou kunnen ontplooien dankzij de verschillende sporttakken en culturele activiteiten, en door van LinKeBeek een plek te maken waar iedereen van elke leeftijd elkaar veilig kan ontmoeten en spelen.

Ik ben al 5 jaar verantwoordelijk voor de jeugdafdeling van de LinKeBeek Hockey Club en ik kom regelmatig in contact met de bestuurders van de voetbalclub. Ik zet me in voor de jeugd en de sport, maar ik zou de bewoners ook graag sensibiliseren voor het respect en de bescherming van het milieu.

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Gaëlle Cordier-De Planter